Ajándékozza adója 2%-át a Via Mariae polgári társulásnak!

Ajándékozza adója 2%-át a Via Mariae polgári társulásnak!

Önnek csak pár perc, viszont a zarándokoknak nagy segítség!

Kedves Zarándoktestvérünk, kedves Barátunk!

 

Társulásunk megalakulásakor többek között a Mária út felvidéki szakaszainak kiépítését, a Szlovákiában élők lelki életének erősítését, a gyalogos és más zarándoklatok szervezését, valamint a vallási turizmus népszerűsítését tűzte ki céljául. Ezekben a törekvésekben nagy segítség az erkölcsi támogatás mellett az anyagi támogatás is.

Idén, 2021-ben ismét dönthetünk adónk 2 százalékának sorsáról. Minden polgár személyesen támogathat egy általa megjelölt civil szervezetet, alapítványt. Ez az adófizetőknek nem jelent többletkiadást, de segítséget nyújthat többek között a Via Mariae polgári társulásnak, hogy hathatósabban tudjuk támogatni értékeink megőrzését, az önként vállalt céljaink teljesítését.

Ha egyetértesz céljainkkal, támogatni szeretnéd tevékenységünket,

- alkalmazottként - kérjük, keresd fel bérelszámolódat, kérj igazolást befizetett adód nagyságáról (Potvrdenie o zaplatení dane) és írj alá egy nyilatkozatot (Vyhlásenie...), melyben igazolod, hogy adód 2%-át nekünk adományozod. A mellékletben találod a szükséges űrlapokat. Mindkét nyomtatványt legkésőbb 2021. április 30-ig el kell juttatnod a területileg illetékes adóhivatalba.

- amennyiben saját magad készíted el adóbevallásodat, az adóbevallási nyomtatványon lévő megfelelő részt kell kitöltened.

 

Adataink:

Obchodné meno (Názov): Via Mariae, Právna forma: Občianske združenie
IČO/SID: 42336856, Sídlo: 94067 Nové Zámky, Nitrianska cesta 100

Köszönjük segítségedet!